Increzatori privim spre viitor! La MULTI ANI ROMANIA!

CAROMET este furnizor traditional pentru materialul rulant (ansamblu osie) ce echipeaza locomotivele produse de SOFTRONIC Craiova.

SOFTRONIC Craiova a semnat un nou contract cu suedezii de la Green Cargo pentru livrarea a 100 de locomotive în următorii zece ani! Acestea se adaugă unităților Transmontana, aflate deja în circulație în țara nordică. SOFTRONIC a inceput în octombrie 2017 producţia primelor două locomotive Transmontana pentru compania suedeză de stat Green Cargo, contract de peste şase milioane euro, pentru care CAROMET a produs sistemul de osii.

Inca de la inceput CAROMET, prin specialistii si muncitorii angajati in cadrul Sectia de Reparatii Osii de Locomotiva, s-a adaptat cerintelor de calitate ale clientului final din Suedia si a livrarat de piese conforme reusind astfel sa sustina aceasta dorinta de dezvoltarea a grupului SOFTRONIC din Craiova.

Felicitam intreaga echipa a companiei SOFTRONIC pentru noul contract obtinut, suntem mandri ca participam la acest succes Romanesc, credem in acest parteneriat si ne vom organiza cat mai eficient, ca de aici din Caransebes, din uzina CAROMET, sa livram in continuare produse de un inalt standard calitativ care sa raspunda cerintelor formulate de clientul final din SUEDIA.

Dan Cataranciuc – Director General CAROMET SA